Ungdomsfodbolden i Fuglebakken

Fra ungdomsansvarlig Frederik Bruun har vi modtaget følgende.

Da jeg startede i Fuglebakken var der rigeligt at tage fat på – det er der stadigvæk – men for mig er det vigtigste, at klubben vil og tør investere i børnefodbolden. Rom blev ikke bygget på en dag, og det gør Fuglebakken KFUM Århus ungdom heller ikke, men vi er godt på vej, og det er takket forældrene, trænerne og de frivillige i klubben, der er med til at bygge det her projekt. Vi som klub skal være endnu bedre til at inddrage forældre og bruge hinanden noget mere, så vi skaber et forpligtende fællesskab. Det smitter af på børnene og på træningen.

Målet med projektet er at skabe en af Århus bedste fodboldmiljøer i børnefodbolden i bredden, og det er et langt sejt træk. Det gøres ved at vægte det sociale og det fodboldmæssige lige højt, så børnene synes det er sjovt at spille fodbold, samtidig med de bliver udfordret og udvikler sig. Dette er en svær cocktail, men som sagt er vi godt på vej, men der er lang vej endnu.

Comments are closed.