Status fra Sportschefen her første uge i Oktober.

Vi har nu spillet første 1/3 del af Danmarksserien – i en iøvrigt meget stærk DS kreds, med klubber med divisionserfaring og økonomi som er noget anderledes end hvad vi ellers har været oppe i mod de seneste mange år.

En fed oplevelse og præcis det vi har glædet os til og kæmpet for i nogle år. Nemlig DBU fodbold på en noget højere og ambitiøs hylde, det er en super udfordring både for vores lille Aarhus V klub, samt for træner teamet, truppen og alle omkring 1 holdet og klubben. Sportslig har vi ikke helt fået de point vi havde håbet, herom ingen tvivl !

Omvendt har vi i alle DS kampene været pænt med og kunne bestemt godt have erobret flere point, her har der været lidt stolpe ud. Samtidigt må vi også erkende at vi i nogle sammenhænge mangler DS skarphed og kynisme i felterne. Her er vi blevet straffet ved små fejl, som ikke kostede point på samme måde i JS. Men det er netop det der også gør DS kampene så intense, fordi de kræver enorm parathed og skarphed.

Vi har bestemt stadig troen på at vi har holdet og mulighederne for at spille i Danmarksserien. Truppen er bred og flere nye er kommet til, vi skal blot fortsætte det stenhårde og målrettede arbejde på træningsbanen, samt få de sidste procenter frem i en mere kynisk eksekvering på kampdagene.

Så er jeg sikker på, at Berg, Beast og gutterne sammen nok skal få hentet point til endnu en sæson i DS.

Der venter en af de første vigtige “6” point kampe, når turneringen går i “anden runde” med kampen mod Nørresundby i Nordjylland på lørdag. Her har vi i den grad behov for revanche, for lige præcis DS premiere kampen i første runde mod Nørresundby burde vi efter en rigtig stærk indsats have haft point i – i antal chancer i den kamp slog vi modstanderen… Det skal konverteres til point og helst sejr på lørdag, vinder vi denne kamp så er vi ok med i rækken igen.

Serie 1 holdets flotte 4 plads langt henne i sæsonen vidner også om en god og solid bredde omkring vores 2 bedste senior hold.

Det er altså rigtigt godt gået af Frausing og drengene som oprykker.

Så jeg er ikke i tvivl om, at vi har fundamentet, kvaliteten og forudsætningerne for at få sat en stime sammen i DS, så vi kommer længere op i tabellen henover de kommende efterårs uger.

Tak til alle for en super opbakning til projekt “FU i DS”

Vi SKAL gøre dette sammen !

Keep on fighting FU boys..

Mange hilsner

Fra HANSEN

Comments are closed.