Menu

Årets leder OOB – Ole Lauersen

image
18. maj 2022 kl. 10:52
Ole Lauersen valgt som årets leder 2021.

Ole Lauersen Fuglebakken KFUM Århus blev af Østjydsk Oldboys OOB valgt som årets-leder 2021. Ole Lauersen skal om nogen hyldes for sin betydning for fodbolden og kærlighed til forenings fællesskabet.

Ole Lauersen har de sidste 25 år været et kæmpe aktiv i fodboldklubben KFUM Århus, nu Fuglebakken KFUM Århus. Ole Lauersen, har været spiller på klubbens mange oldboyshold og været holdleder de sidste mange år for klubbens ældste årgange. Ole Lauersen nyder stor respekt for hans evne til at samle alle medlemmer med kærlighed til fodboldspillet og sikre det sociale sammenhold der udgør en kærlighed til foreningensfællesskabet og særligt til Fuglebakken KFUM Århus.

Ole Lauersen har, derudover fra 2010 til 2014, været kassere i Fuglebakken KFUMs bestyrelses, hvor han dygtigt og vedholdende har været med til at sikre at fusionen mellem KFUM Århus og IHF (i 2008), er blevet den succes, den er idag.

Ole Lauersen er stadig idag – ved kamp og træning – den samlende figur, der sikrer at Fuglebakken KFUMs ældste medlemmer finder motivation og glæde ved at spille fodbold og gerne deltager i OOBs 60 års turneringer.

En stor tak til Ole Lauersen, for hans betydning og store personlighed, der sikre at fodbolden hos Fuglebakken KFUM vil fortsætte mange år frem. 

Luk