Menu

Fuglebakken har forlænget med cheftræner

image
07. juni 2022 kl. 19:58

Fuglebakken har forlænget med cheftræner Mads Berg!

En yderst tilfreds sportschef Morten Hansen fortæller:

"Mads har på alle fronter udviklet vores klub i en positiv retning.

Det er lige fra kultur, seriøsitet, trænings - & kampparathed til optimering af forholdene for klubbens bedste hold. Mads har med hans personlighed og faglige kompetence rykket os både sportsligt og identitetsmæssigt. Samtidigt har han skabt nogle meget stærke værdier i og omkring truppen.

Mads og jeg har igennem de seneste måneder drøftet og evalueret vores samarbejde  - også i relation til fortsat motivation og ambitioner både for Mads og vores klub. Vores konklusion er, at vi fortsat stadig har en masse muligheder og mål, som vi sammen skal have indfriet i Fuglebakken.

Endvidere er der fortsat stor opbakning til Mads, både i spillertruppen og bestyrelsen, hvilket jeg ved også har været en vigtig forudsætning for Mads omkring forlængelse af vores samarbejde.

Vi ser med ovenstående, samt tidligere meddelelse om at Nikolaj ”Beast” også fortsætter i Fuglebakken som assistenttræner på 1. holdet, meget positivt og optimistisk på fremtiden rent sportsligt og strukturelt for klubbens bedste hold. Dette stærke træner setup, krydret med en ny kunstgræsbane ved vores klubhus på Højlyngen Park, er et stærkt fundament for vores sportslige ambitioner på det Aarhusianske landkort."

FORZA FU!