Menu

Ny dygtig træner til Fuglebakken KFUM

image Træner serie 1 Abdinasir Khalif
30. januar 2023 kl. 21:12
Fuglebakkens bedste hold har været i gang med træningen et par uger, men havde officiel opstart med suppe i klubhuset på Højlyngen lørdag middag.
Den brugte klubben på at byde velkommen til en ny serie 1 træner. Der har været stor udskiftningen i trænersammensætningen vinteren over, men nu lader det til at teamet omkring Jyllandsserien og Serie 1 er på plads.
Abdinasir Khalif, også kaldet Abdi, er ny mand på trænerposten for klubbens serie 1 hold efter man har sagt farvel til Andreas Smedegaard og Jens Christian Worning “JC”. Sidste nævnte har været en tro og loyal klubmand igennem flere sæsoner. Hans sociale profil kommer klubben i den grad til at savne.
Abdi er uddannet miljøingeniør og igennem sit dommervirke ved han hvad der rører sig i seriefodbolden i Aarhus. Han har allerede stort kendskab til spillermaterialet i Fuglebakkens serie 1 trup da han fra sidelinjen har fulgt Fuglebakken tæt.
Sammen med serie 1 jobbet i Fuglebakken, er Abdi tilknyttet Hobros ungdom, hvor han fungere som træner for U17 Liga 1 og assistere i træfningerne på U17 divisionen. Han har også været træner i FC Skanderborg, men har altså nu valgt Fuglebakken til, hvilket han har følgende kommentarer til.
“Jeg har et solidt kendskab til klubben og folk omkring den, hvor der lagt vægt på fællesskab, ydmyghed og hårdt arbejde, både på og uden for banen. Det er nogle værdier som passer godt til mig og derfor var det naturligt for mig at tage imod udfordringen som S1 træner i Fuglebakken, da muligheden bød sig.
Jeg synes Fuglebakken har et ambitiøst projekt i gang og med den nye kunstbane på trapperne, så ser dette projekt meget lovende ud. Jeg skal sammen med det øvrige trænerteam på Jyllandsserien og resten af ledelsen, gøre mit til at løfte Fuglebakken sportsligt over de kommende sæsoner, og på den lange bane gøre alt for, at vi får et godt sammentømret seniorsegment både socialt og sportsligt. Jeg vil gerne være med til at lave et fedt fodboldmiljø i Aarhus.
Jeg glæder mig også til at prøve noget nyt og vende tilbage til Aarhus igen. Jeg tror, det er det rette tidspunkt at komme videre i min fodbold seniorkarriere og kan udvikle mig og bygge på her i Fuglebakken som jeg ser som et step op for mig personligt.”
Abdi har UEFA B-licens og vi glæder os til at han får lært truppen at kende så han kan komme igang med arbejdet på træningsbanen. Abdi har tidligere arbejdet sammen med nyankomne Berni Petersen og han kommer til at arbejde tæt sammen med Mads Berg og resten af teamet omkring JS.
Stort velkommen til Abdi.
FORZA FU
Luk