Menu

Sportslig oprustning

image Morten Hansen og Berni Petersen
18. januar 2023 kl. 20:56
Opsigtsvækkende transfer 
I fodboldens verden kan tingene gå stærkt. Det har vores team omkring Jyllandsserien erfaret henover weekenden.
Tirsdag i sidste uge blev Kim Kristiansen præsenteret som ny assistent til Mads Berg på Jyllandsserien. Et scoop for Fuglebakken. Men allerede fredag aften meddelte Kim at han gerne vil ud af aftalen efter at være blevet tilbudt et cheftræner job hos ASA’s DS hold. Kim fik en chance han ikke kunne sige nej til som han ønskede at forfølge. Selvom det var en frustreret Sportschef, Morten Hansen, der modtog beskeden op til weekenden fandt han en løsning på situationen med Kim og ASA weekenden over. “Vi havde set frem til et samarbejde med Kim som vi følte passede godt ind i de værdier vi har i vores klub. Derfor var jeg selvfølgelig skuffet da jeg modtog beskeden. Jeg kan dog sagtens se, at det for Kim, er et stort job i en klub han tidligere har befundet sig godt i. Vi ønsker ham selvfølgelig held og lykke med udfordringen.” Udtaler sportschef Morten Hansen.
Med ny træner i ASA, gik der pludselig en ledig træner rundt, som i sidste øjeblik op til sæsonforberedelserne manglede et job. Den greb sportschefen og derfor er Berni Petersen, tidligere cheftræner for ASA’s DS hold, nu en del af teamet omkring Mads Berg og Fuglebakken.
En lidt mærkværdig situation som mand ikke ser hver dag i seriefodbolden i Aarhus.
Fuglebakken glæder sig dog over at få Berni Petersen ind i klubben. Det bliver spændende at se ham i et tæt samarbejde med cheftræner Mads Berg og mon ikke de to i et tæt samarbejde får udviklet klubben yderligere.
Han kommer med et stort engagement, et godt netværk og mange år i fodboldverdenen som klubben helt sikkert vil få stor glæde af.
“Det har været en hektisk weekend og jeg havde ikke i min vildest fantasi forudset dette scenarie inden weekenden begyndte. Jeg føler dog vi har fundet en rigtig god løsning på tingene. Berni vil helt sikkert være et godt aktiv til at flytte vores klub i den rigtige retning. Vi har ambitioner og det samme har Berni trods sin fremskreden alder. Jeg håber vi nu kan holde fokus på at optimere tingene omkring vores hold frem mod forårssæsonen.” Siger Morten Hansen.
Berni kommer med en A-Licens og trænererfaring fra divisionsfodbold.

Stort Velkommen til Berni Petersen
Luk